| View previous topic :: View next topic |
| so noobi? |
| da |
|
71% |
[ 5 ] |
| ne |
|
28% |
[ 2 ] |
|
| Total Votes : 7 |
|
| Author |
Message |
Killko Corporal

|
Posted: Fri Nov 04, 2005 11:42 pm Post subject: [nUb] klan |
|
|
no tole je pa res BUUUUUUUUUUUUUUUU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
tole so nm pisal po waru k smo jih 28:12 premagal _________________ www.slogaming.com or www.sgcportal.com Sponsors of GoD Community |
|
| Back to top |
|
 |
Mala ZverinicA Staff Sergeant

|
Posted: Sat Nov 05, 2005 3:38 am Post subject: |
|
|
Jah otroci kaj jim ces, pocas se bodo ze zavedal zakaj se gre  _________________ www.sstk-clan.net
[SSTK] Mala Zverinica |
|
| Back to top |
|
 |
Killko Corporal

|
Posted: Sat Nov 05, 2005 9:38 am Post subject: |
|
|
mah sej čim si mal bolši si že čitr.
sam lol ej.
pol mi pošlejo da majo dokaze da čitamo mi pošlejo demota pol maš pa tm v verku rdeč črizč pa čez grmovje strelajo.
men tuki ni logično oni rečejo vi čitate pol pa pošlejo demo od enga njihovga k čita  _________________ www.slogaming.com or www.sgcportal.com Sponsors of GoD Community |
|
| Back to top |
|
 |
TaleC Corporal

|
Posted: Sat Nov 05, 2005 12:58 pm Post subject: |
|
|
| {OcC}_WeeD wrote: | mah sej čim si mal bolši si že čitr.
sam lol ej.
pol mi pošlejo da majo dokaze da čitamo mi pošlejo demota pol maš pa tm v verku rdeč črizč pa čez grmovje strelajo.
men tuki ni logično oni rečejo vi čitate pol pa pošlejo demo od enga njihovga k čita  |
Khem Khem... če se jz prov spovnem ste vi res busted cheaters, na bevcu če se ne motim je biv PBSS  |
|
| Back to top |
|
 |
=|Master|= Private

|
Posted: Sat Nov 05, 2005 3:00 pm Post subject: |
|
|
Sj majo po en stran prov haha drgac pa tut ce misljo da citate jim ne bi blo treba taga kravala zganjat _________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
Killko Corporal

|
Posted: Sat Nov 05, 2005 4:27 pm Post subject: |
|
|
ne da mislijo da citamo kao so mel dokaze k smo jim rekl nej nm pošlejo so nm pa demo warocc.dm_3 poslal pa je biv DM .
se pravi.
ampak sorry na bevcu ni PB-ja  _________________ www.slogaming.com or www.sgcportal.com Sponsors of GoD Community |
|
| Back to top |
|
 |
|